opinions

opinio_tarik“Durant la meva participació en aquest curs, he ampliat els meus coneixements sobre la transferència tecnològica gràcies rebuda i als exercicis plantejats. La professionalitat i amabilitat dels conferenciants del curs, així com el de l’equip organitzador és difícilment superable. Per tot això, recomano a tots els investigadors que tinguin interès en la transferència tecnològica, que participin en les futures edicions“.

Tarik Ruiz, investigador del CRAG.  Participant 2017

opinio_anna_beatriz“Un programa que m’ha permès sortir del laboratori i conèixer els principals aspectes perquè un projecte empresarial tingui èxit. Portar a la societat els descobriments científics és fonamental perquè la pròpia investigació segueixi existint. Espero que aquest programa i altres amb la mateixa finalitat segueixin existint“.

Ana Beatriz, investigadora del Crag.  Participant 2017

imatge_pep_colomer“Aquest programa m’ha ajudat molt a l’hora de trobar sortides i aplicacions a la meva tecnologia per tal de crear noves solucions de mercat”.

Pep Colomerinvestigador de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, participant a l’edició 2015

imatge_opinio_nuria_gil “Un dels nostres principis com a empresa és la innovació. Per tant, ens aporta moltíssim veure nous projectes i noves aplicacions. Per nosaltres la universitat és una font de generació d’idees”.

Núria Gil, director a Catalunya d’Air Liquide Espanya, empresa patrocinadora a les edicions 2015 i 2016

imatge_blanco“És d’aquelles ocasions on tens la sensació de participar en un projecte amb impacte i on a més a més tens la sort de gaudir de l’experiència”.

Raül Blancogerent d’estratègia industrial a la Generalitat de Catalunya, jurat a l’edició 2016