A qui va dirigit?

L’objectiu principal d’aquest programa és fomentar sinergies entre tots els agents del sector i potenciar projectes innovadors que ofereixin solucions reals i necessàries. Per aquesta raó, ens dirigim tant a la comunitat investigadora com a experts en el tema, empreses, entitats i ciutadans. Segons el teu perfil, podràs participar d’una manera o una altra.

Com puc participar si sóc:

investigadors.png

El curs va dirigit principalment a doctorands i investigadors de qualsevol universitat o centre de recerca que, juntament amb els actors de la 4Hèlix, puguin desenvolupar un projecte enfocat a generar nous models de consum i producció més sostenibles.

Participen a totes les fases del programa: sessions de generació d’idees, sessions de formació i el concurs final. Aquí pots veure el programa complet! 

empreses_entitats

Les empreses i entitats participen a la primera sessió del programa que es farà el divendres 1 de juny. Consisteix en un taller de co-creació on a partir de reptes i propostes es definiran els projectes que es desenvoluparan entre tots els participants. Inscriu-te aquí indicant el nom de l’empresa/entitat! 

ciutadania

Volem saber què sap i què opina la ciutadania de l’economia circular. El 18 de maig hem organitzat un taller inicial d’empatització per tal d’entendre millor l’entorn actual. D’aquesta manera, quan definim els projectes a desenvolupar, serà més senzill establir connexions, identificar oportunitats, dificultat i fortaleses. Inscriu-te al taller del 18 de maig!