8a edició del Programa de Generació d’Idees

El Programa Generació d’Idees fomenta l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i ajuda als investigadors i doctorands de tots els àmbits científics a trobar la millor aplicació a la seva recercaAquesta 8a edició del programa s’organitza conjuntament entre el Parc de Recerca UAB , la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El programa combina la formació teòrica i pràctica per tal que els investigadors coneguin com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d’una idea basada en la recerca que desenvolupen o provinent de reptes plantejats per altres actors del sector (empreses/administració i ciutadania). En aquesta edició el programa es centra en la generació d’idees en l’àmbit de l’economia circular i col·laborativa.

L’objectiu principal és fomentar sinergies entre agents del sector i potenciar projectes enfocats a generar nous models de consum i producció en aquest àmbit.

Inscriu-te fins el 28 de Maig!